Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Jeetje, alweer zo lang geleden...

07 oktober 2010
Hoi,

Amai wat is er weer veel gebeurd sinds de laatste keer ik hier iets gezet heb.
Ondertussen is Marcel (onze kat) echt weg. Hij is nu een week weg. Ze zeggen wel dat hij nog kan terugkomen, maar ik geloof er niks van! Die zien we ni meer terug. Jammer, maar nu komt er ni snel nog een kat, ze.

En wout die gaat sinds 2 dagen niet meer naar school. 
Dinsdagavond had hij weer andere kleren aan en kwam zijn juf naar mij en zei :'da wordt nu toch is tijd da ge werk gaat maken van da potje, hé'
Ik stond daar als ne geslagen hond. Zo onbeschoft
Ze voegde er aantoe:'ja dien had kaka gedaan en t liep zo van zijn benen, die was kleddernat, zijnen buik, alles'
Ik:'en hoe komt da da die nat was denkte?' (nu moet ge weten da wout elke dag zonder uitzondering met dezelfde pamper als ik hem 's morgens heb aangedaan terug thuiskomt. Zo dik als iets, broeken ruiken naar de pipi. Ik wou er al een tijdje iets van zeggen, maar zweeg maar. Had ik dus beter ni gedaan!)
Ze reageerde ni direct en stond daar te draaien en te keren en had geen antwoord en dan zei ze:'ja, da moet ga aan hem vragen, hé!' PRECIES DA DA KIND EXPRES OVER ZIJNE PAMPER GA PLASSEN!!!!!!!!!!!!!
Ik:'hoe da moet ge aan hem vragen? Tis mss is een idee om hem 1keer per dag bv 's middags hem nen andere pamper aan te doen? Dan gebeurt zoiets ni'"
Zij:'mevrouw, gij denkt da ik niks anders te doen heb zeker. Terwijlik hem aan t verversen ben, zijn daar nog 20 ander aan t morren, hé'
Ik:'da kan goe zijn, maar als ge kinderen met ne pamper aanvaard in de school, dan moet ge die ook verversen. Ik heb da in t begin nagevraagd.
Zij: aanvaarden aanvaarden
Ik: ja aanvaarden. Ik heb in t begin gevraagd of da kon en da was geen probleem/ Als ge geen pampers wilt verversen, dan moet ge die kinderen ook ni aanvaarden. Ik zal hem dan thuishouden tot hij droog is, hé'
Zij;:'jamaar da s nu ook ni nodig en ge moet mij ni aanvallen'
ik: aanvallen? Ik val u ni aan, ik verdedig mijn eigen'
Allez en dan nog nen helen ambras en zever derachter. heel den avond ben ik helemaal over mijn toeren geweest. Als ze da nu op een ander manier was komen zeggen,hé. Dan was er ni eens een probleem. En trouwens Wout is begot nog geen 3 jaar. Da s helemaal ni abnormaal da die ni droog is, zenne....
Ik ben dan de volgende dag met de directrice gaan praten en ze gaf mij over heel de lijn gelijk. Kheb gezegd dak hem liever ni meer naar die juf doe en ze ging het bespreken met de andere directrice en mij dan opbellen. Tot hiertoe heb ik nog altij niks gehoord, maar t was maar een half dagje gisteren, hé. Dus tot als er een oplossing is blijft wout thuis en als er geen oplossing komt, zoek ik een ander school. Da ga praktisch wel een ramp worden, maar als t moet moet het!

Verder is alles hier in orde. Woutje heeft gisteren zijn fiets gekregen. Een vroeg verjaardagscadeau. Hij fietst er nu op los (met wieltjes welteverstaan!).
Emilie is vandaag naar de zoo met de school. Ze zal het wel naar haar zin hebben!
Ze gaat ook sinds enkele weken op zaterdagvoormiddag naar de muziekschool. We hadden haar eerst een initiatieles dansen laten doen, maar da zag ze ni zitten. ze wou ni meedoen en bleef aan ons been hangen. De week erop heeft ze een kennismakingsles muziekinitiatie gedaan en da vond ze direct geweldig!!! Ze mocht op de triangel spelen en da vond ze super!
Ik ben ook terug begonnen met muziekschool. Op dinsdagavond van 19u30 tot 22u30. Eerst een uur samenzang en dan 2 uur notenleer. Maar sinds deze week is t veranderd, de ene week doe ik samenzang en de andere samenspel. Kvind het wel heel jammer, want ik vond die samenzang supertof! En dan 's zaterdags moet ik nog een uur fluit gaan doen. Best leuk allemaal! De fluitjuf had bij de eerste les gezegd dat ik een supermooie klank heb en dat mijn niveau meer dan behoorlijk is. Een serieuze boost voor men zelfvertrouwen!! Kmoet alleen leren doorspelen, want ik speel heel lief en ingetogen. Kmoet leren knallen :o) Kvind het dus supertof en ik haal er heel veel uit.
Zo, dat was het voorlopig...

xxxx
Kelly 

nieuwtjes

22 juli 2010

Hoi,

Het is weer een tijdje geleden dat ik hier nog wat ben komen zetten.
Ik zit een week ziek 'thuis' met de griep. Allez, ik heb het zelf de griep genoemd. 
Ik heb koorts en ben zooo slap, en nekpijn en rugpijn. T begint stillekes te beteren, maar tis nog ni zoals t moet zijn! En dan zo een bende kinderen om voor te zorgen....nee..da zag ik ni lukken...
Er zijn hier weer veel nieuwsjes!
Allereerst, we hebben een nieuwe huisgenoot, MARCEL. Een katertje van 4 jaar oud. Hij zat in de dierenkliniek waar een kennis werkt en zij vroeg of niemand een plaatsje voor hem had. En dat hadden wij toch wel zeker.... Nu, is hij gisteren (dankzij de kids die de deur hadden laten openstaan) ontsnapt en buiten geraakt en is hij sindsdien nog ni terug. Ik hoop uit de grond van mijn hart da hij hier snel terug staat, maar vrees er een beetje voor...Kzou t zo jammer vinden! Het is zo'n superlief beest en al helemaal gehecht aan mij (en ik aan hem).
Het 2de nieuwtje is ons Woutje die op t potje gaat! EINDELIJK! En nog ni zoals t moet ze. Als hij een onderbroek en broek aanheeft dan doet hij er garantie in! Maar loopt hij in de blote poep dan doet hij het flink op t potje. Nu ja, tzal wel komen zeker...Helge wordt er natuurlijk helemaal kierewiet van! Die heeft ni liever dan da wout ne pamper aanheeft! Ah ja, ni alleen de pipi komt op plaatsen waar die ni moet komen, ook de kaka! En da heeft al tot taferelen geleid, ze!
Het 3de, maar ni minder belangrijk, nieuwtje is Emilie kan FIETSEN!!!! Zonder zijwieltjes welteverstaan! Op een mooie zondag moesten helge en ik spelen en hebben we ons zus naar tante Eva gedaan. We kwamen terug en wie reed er alleen met de fiets?? Jawel, mijn dochter! Ze heeft nog wel wat vertrouwen nodig, maar daar zal de papa haar wel bij helpen. Als ik da met haar doe da komt ni goe....Maar hare papa....da zal wel lukken!

Jaja, de kleine varkentjes worden groot! (tijd voor een derde??)

Oh afgelopen vrijdag hebben we een verrassingsfeest voor mijne papa (den bompa) gedaan! Hij wordt in augustus 50 jaar. We wouen hem verrassen  met een knalfuif. Maar hij verwachtte da natuurlijk. Dus had ik hem wijsgemaakt, met een geweldig pokerface, da we echt niks aan t plannen waren. Hij daar helemaal mee weg..hahaha...En dan de vrijdag VERRASSING!!!!! We waren met familie, vrienden, collega's in een zaal in Muizen. En Viviane had papa geblinddoekt mee in de auto. Hij kwam dan binnen, deed de blinddoek af en VERRASSING! En hij wist het echt ni, ze! Kben zooo blij da we hem daarmee kunnen verrassen hebben!

En dan dit weekend is het mijn feest! Want ik word ook alweer 27! Tram 3 komt stillekes dichter, ze! Normaal deed ik vrijdag een pannekoekenfeest voor de opvangkindjes en hun ouders, maar da kan nu natuurlijk ni doorgaan met die stomme griep. Ik zal het dan verzetten naar volgende vrijdag! En dan zaterdag is het feest voor de familie en vrienden. Ik hoop da k me daartegen nog beter voel. Het is al beter dan dinsdag en woensdag maar nog ni helemaal in orde ze. Maar da komt wel goe! Ik kijk ernaar uit! Kmoet sebiet nog schmink voor de kindjes gaan halen....

Liefs
Kelly

Er is weer veel veranderd...

01 juni 2010
Hoi,

Ik dacht er net aan dat ik hier nog geen verslag wa komen doen over mijn schoolgaande zoon. Sinds 17 mei gaat mijn kleinste prutske dus ook naar school. De eerste dag ging heel goed. Hij stapte, weliswaar verlegen, de klas binnen zonder wenen. Mama kreeg een kusje en woutje ging in de zandbak spelen. 's Middags als ik hem ging halen was hij zo vrolijk! Je kon echt aan hem zien dat het hem deugd gedaan had. De 2de dag maakte mama de fout om iets langer te blijven staan, want hij was weer flink binnengestapt. Maar omdat mama bleef staan pakte hij mijn been vast en begon hij te wenen. Maar juf Tine leidde hem snel af en het was al over. De 3de dag alweer superflink binnen,jasje aan de kapstok, boekentasje (van Piet piraat) in de mand, mama een kusje en woutje weg... En tot daar zijn schoolavontuur, want die avond zijn we met hem om spoed belandt omdat zijn rechter teelballetje zo groot was als een golfbal plus hij had 39 graden koorts. Op de spoed in Lier krijgen ze mij dus nooit meer binnen!!! Ik heb daar eens gezeten met Emilie die 40 graden koorts had, niks meer dronk of at, futloos was en niet meer plastte. 6 uur!!!!! hebben ze ons toen in de wachtzaal laten wachten. Deze keer waren we wel sneller binnen, maar een echte kinderarts was er niet meer aanwezig. Alleen nog stagairkes die met 2 naar hem moesten komen kijken, buiten gingen en toch maar terug binnen kwamen want ze gingen toch nog een onderzoekje doen, buiten gingen en overleggen, 3 kwartier wegbleven om dan te komen zeggen da ze ni wisten wat het was, ze maar antibiotica gingen geven en hij de volgende dag moest terugkomen voor een echo. ja hallo!!!! Ik kon niet terug want ik moest werken. Dan zijn oma en opa met hem gegaan. Hij heeft de echo superflink doorstaan zeiden ze ook al was het een kl**t van een dokter. Maar nog altijd wisten ze niet wat het was. Hij moest de antibiotica maar blijven verdernemen en een week later op controle komen. ik wou echt niet meer op controle bij da stagairke die ni wist wa er scheelde met menne zoon, dus wij naar onze kinderarts gebeld. Bleek dat die op pensioen was, dus maar ne collega van hem gepakt, dr. Broers. Een goeie dokteres! We zijn er heel content van. Ze was heel lief met wout, legde alles supergoe uit, antwoordde op al onze vragen en was heel menselijk! Nu blijkt hij dus een waterbreuk te hebben. Hij zou daarmee geboren zijn, maar we hebben daar nooit iets van gemerkt. Dit gaat normaal vanzelf over, in sommige gevallen moeten ze da vocht eruit halen, maar da s nog af te wachten. Waarom hij nu die koorts maakte wisten ze niet echt. Hij mocht dus stoppen met de antibiotica, maar nu had hij door die medicatie een schimmel op zijn plassertje ontwikkelt dus moest hij weer zalfje smeren! Maar nu is hij er helemaal door! Van al zijn kwaaltjes af en sinds gisteren terug naar school. juf Tine had een beetje bang dat hij ervan zou weten dat hij er een week tussenuit geweest was, maar mijn kleine man is maandag binnengestapt alsof hij al jaren naar school gaat. Jasje uit, boekentasje in de mand, en weg. Kheb hem zelfs moeten terugroepen voor een kusje. Voordien weende hij op de speelplaats na de speeltijd omdat hij zijn zus moest loslaten, maar gisteren ni meer zei de juf. Flink toch, hé!
Tot zover Woute, want dat is nog niet alles. 
Emilie is ook goe ziek geweest. Zij had een dubbele oorontsteking plus een keelontsteking. Ze heeft een week op een stuk elke dag tussen de 39 en 40 graden koorts gehad. Maar omda t verlengd weekend was, en ik wou ni met haar naar een dokter van wacht gaan, hebben we maar gewacht tot dinsdag omda ze dan nog zo ziek was. (ze lag elke dag maar te liggen in de zetel, at ni meer, sprak bijna ni meer, sliep elke middag) En dan zijn we maar naar den dokter gegaan.Ze moest dan antibiotica nemen. Maar Emilie heeft in 4.5 jaar nog nooit medicijnen willen nemen! Maar nu had de dokter er dus op gehamerd tegen haar da ze ze moest nemen of anders naar t ziekenhuis moest plus het weekend erop was het kermis in katlijne en daar zag ze heel erg naar uit. Dus we konden zeggen dat als ze haar medicijntjes niet nam ze niet naar de kermis kon want dan moest ze naar t ziekenhuis. En weet je wat?! Ondertussen heeft ze al elke dag haar medicijntjes genomen. Weliswaar in een grote fles chocomelk gemengd, maar ze neemt ze, hé! Ze vraagt er zelfs zelf achter! Kben zo fier dat ze ze neemt! Plus ze heeft zelfs een paar keer haar nurofen siroopje helemaal genomen!!! flinke meid, hé! 
Plus er is nog nieuws, Emilie kan eindelijk de R uitspreken!!!!!! En trots da ze is, mama ook natuurlijk. Tis wel schattig, ze!!
Er is ook nog minder leuk nieuws, 2 weken geleden is ons Roosje overreden. Er kwam 's morgens een papa hier zijn kindje afzetten en vroeg of wij een poesje hadden want er lag er 1 op t straat en t was ons Roos. Je zag er ni veel aan, alleen wa bloed aan  haar mondje. Emilie wou ze ook zien en 's avonds hebben we haar begraven in de tuin. We missen haar. Maar ik had er mij wel aan verwacht. Ze had nergens bang van en was veel te nieuwsgierig. En moesten ze hier in t straat nu eens 30km per uur rijden zoals aangegeven had het misschien ni gebeurd, maar swat.....

Over onze vakantie heb ik ook nog niet verteld denk ik. We hebben het eigenlijk best goed gehad, ondanks het miezerige weer. We hebben elke dag uren doorgebracht in t zwembad. Je zag het vertrouwen van onze kindjes echt groeien. De eerste dag waren ze zo heel schrikkerig, maar dat was snel over. We hebben op den duur niet anders gedaan, dan in het golfbad over de golven gesprongen en dolfijntje gespeeld, op de wildwaterbaan met zen allen gegaan, de 100 meter lange glijbaan gedaan, en ze zijn zelfs alleen van een best wel grote glijbaan gegaan. Ze vonden het echt tof. Der was ook een kinderboerderij waar we is een keertje geweest zijn. Er liepen bambi's vrij rond en die kwamen heel dicht. Emilie en Helge hebben ze zelfs een boke uit hun hand kunnen laten eten. Er waren pauwen, 1 met een supermooie staart die die dan ook constant showde. We zijn naar de kids show geweest, de kids bingo, de kids disco, ze hebben hun laten shminken 1 keer in een piraat en hello kitty en 1 keer in een leeuw en een clown. We hebben het eigenlijk echt naar onze zin gehad! We hebben moederdag ook daar gevierd. Emilie had een mooie bloempot met allemaal papieren bloemen in plus een gedichtje en een liedje. En ze hadden samen met de papa ook een mooie bloem gemaakt met een gedichtje!

De foto's van de vakantie volgen nog wel....
xxxx 

Alles gaat hier goed...

29 maart 2010
Hoi,

Zoals in de titel te lezen, gaat alles hier vlotjes!
We hebben alweer een druk weekend achter de rug.
Vrijdag is er voor de eerste keer een meisje van de gezinsbond komen babysitten, Esther. Want ik had concert en helge moest op t laatste nippertje meespelen omdat 1 van de vaste trompetten in het ziekenhuis lag. Het is goed meegevallen met da meisje. De kids waren een spelleke aan het spelen als wij vertrokken en hebben ni geweend! En ze zijn allebei heel flink gaan slapen zei Esther. Gelukkig!
Zaterdag zijn we thuisgebleven, want ik moest die 3 wasmanden strijk is nodig wegstrijken en de overvolle wasmand was wegwassen. In de voormiddag kwam Wenke spelen, dus dat vond emilie wel heel leuk. In de namiddag zijn we een nieuwe autostoel voor woutje gaan kopen. Zo eentje waar je de kindjes met de gordel vastzet, want da geprul altij met die gordels waar die jas dan tussenzit enzo. Dus ze zitten nu allebei op ne grote stoel! Ge moest hem daar zien zitten! Gelijk ne grote... Schattig, ze!!! en zijn we nog booschappen gaan doen in de aldi. En dan 's avonds nog wa gestreken en dan zijn marie en maxim gekomen. Die kwam slapen. Na t eten heb ik de 4 kindjes in bad gezet, waarna emilie in de gang is beland!! Daarna hebben we nog een aflevering van Dora gekeken en zijn ze allemaal flink gaan slapen! En heel de nacht doorgeslapen!!!!!
Zondagmiddag zijn we naar de restaurantdag gaan eten, en daarna naar de carnavalstoet in putte. De kids vonden het geweldig! We hadden da nog nooit gedaan.Eerst waren ze allebei wa bang, want die muziek stond wel heel erg hard, maar de kids hebben zoveel snoep en beertjes gekregen da ze t helemaal sper vonden! 's Avonds waren we allemaal stikkapot en zijn we na een lekker badje op tijd in ons bedje gekropen!
Volgend weekend ziet er al even druk uit! Maar dat vinden we leuk, hé.

Liefs
Kelly

Jeeeej!!!!

12 maart 2010
We staan op nummer 1 in de top 10 van dreummessites!!!!
Dankzij onze vele bezoekers vandaag!!!!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.